Ne kemi qenë të përkushtuar për të prodhuar dhe zhvilluar kushineta rul gjilpëra dhe kushineta cilindrike në fushën e transmetimit. Produktet përdoren gjerësisht në automobila, motoçikleta, makina qepëse industriale, makineritë e kopshtit, mjete elektrike, Reduktuesit e RV të robotit industrial dhe motorët jashtë, etj.

Rreth nesh

Co me mbajtje të lartë Changzhou, Shpk u krijua në korrik 2007, kompania jonë tani mbulon një sipërfaqe prej 25000m2, me një sipërfaqe bimore 23000m2 dhe 136 punonjësit, duke përfshirë 12 teknikë. Ne fillojmë të bashkëpunojmë me Koyo nga 2014 dhe ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë, të cilat mund të zëvendësojnë kushinetat e Tajvanit.

Prodhuesi i kushinetave me rul CNTP & furnitori prodhon lloje të ndryshme të rrotullave të gjilpërave dhe kushinetave të gjilpërave, siç janë rrotullat e gjilpërave radiale me seri K dhe montimet e kafazit, Kushinetat e rrotullave të gjilpërave të vizatuara me seri HK, Seri HF- Kthetrat e rrotave të gjilpërës së vizatuar, Kushinetat e rulit me gjilpërë të serisë NK dhe kuvendet e rulit dhe kafazit me gjilpërë me seri AXK.

Shfaq produktin

Prodhimet tona janë eksportuar në SH.B.A., Britani e Madhe, Gjermani, Indi, Korea, Tajvani dhe vendet dhe zonat e tjera. Në 2019, vëllimi i shitjeve është 7.5 milion dollarë amerikanë, nga të cilat rreth 1.5 milion dollarë amerikanë eksportohen drejtpërdrejt në Gjermani, Britani e Madhe, SHBA, etj.

Bashkëpunimin Changzhou top-duke mbajtur., shpk është një prodhues i Duke HF. Kompania është themeluar në 2007 dhe që atëherë ne jemi një prodhues i besuar i Duke HK. Fillimisht kemi filluar me 12 teknikë dhe tani kemi një punëtori më të madhe. Ne jemi te specializuar në prodhimin e produkteve si Kafaz gjilpëre për qëllimin e transmetimit. Prodhimet tona janë përdorur jashtëzakonisht në industritë e automobilave.


Përveç kësaj, produkti si Gjilpërë rul ka një përdorim të gjerë në qepjen industriale. Prodhimet tona përdoren në kopshtari, mjet elektrik, inxhinierë jashtë bordit, dhe në shumë më tepër. Ne i kemi besuar bazës së klientëve; ne eksportojmë Kushineta me kafaz rul në SHBA, Britani e Madhe, Indi, Gjermani, Tajvani, Korea, etj. Ne sigurohemi që cilësia e produktit të mbetet e shkëlqyeshme dhe kjo është arsyeja që ne kemi një bazë besnike të klientëve pasi shumica e klientëve janë klientë të përsëritur.


Si e sigurojmë cilësinë e produktit?


Ne kemi një ekip të pajisur mirë dhe në rastin e Kushineta e gjilpërës, ne përdorim teknikën e azhurnuar të testimit të produktit. Në mënyrë që të provohet Kushineta me gjilpërë me gjilpërë, ne përdorim pajisje si njehsor rrumbullakësie, ndarës të diametrit, ndarësit e gjatësisë, testuesit e fortësisë, etj. Ndërsa produktet përdoren në industri të ndryshme, kështu që ne sigurohemi që ato të jenë mjaft të forta për t'u përdorur.


Karakteristikat e veçanta të produktit tonë


Nëse vërtet dëshironi të investoni Rrotulla cilindrike, duhet të mësoni rreth produktit që ne prodhojmë. Në Mbajtja e gjilpërës, ne përdorim unazë të jashtme me mure të hollë. Ne përdorim ose unazë të mbyllur të hapur ose të mbyllur në varësi të kapacitetit të produktit. The Duke AXK është i përshtatshëm për pusetat e strehimit. Ka ngurtësi të ulët si alumini ose plastika. Ju do të njiheni më shumë me produktet që ne prodhojmë nëse vizitoni faqen tonë të internetit. Ne jemi transparent në lidhje me produktin që prodhojmë. Kështu që, duhet vetëm të klikoni në https://www.top-bearing.com.cn/.

HULUMTIMI TANI