September 2020

 • Know the different types of Roller bearings and their use?

  Roller bearings are commonly called rolling-element bearings. Rolling-element bearings are like metal balls in that they are intended to convey a heap while limiting erosion. In any case, Roller Cage Bearing is transmitting the loads by utilizing cylindrical components instead of balls. With its shape, it maintains the detachment between…
  Lexo më shumë
 • çfarë është mbajtja e gjilpërës

  Kushinetat me gjilpërë janë kushineta me rrota me rrotulla cilindrike, të cilat janë të hollë dhe të gjatë krahasuar me diametrin e tyre. Ky lloj rul quhet rul me gjilpërë. Pavarësisht se ka një prerje të vogël tërthore, kushineta ende ka një aftësi të lartë mbajtëse, kushinetat e rulit me gjilpërë janë të pajisura me rulë të hollë dhe të gjatë (roller…
  Lexo më shumë
 • Si të hiqni kushinetën e gjilpërës

  Sot flitet për metodën e çmontimit të kushinetave të rulit me gjilpërë. Goditje Forca goditëse zakonisht aplikohet në unazën e brendshme të kushinetës. Forca goditëse e dhomës së makinës së mbrojtur nuk duhet të zbatohet në elementët e rrotullimit dhe kafazin e kushinetës. Kjo metodë është e thjeshtë dhe
  Lexo më shumë
 • Shkaqet e dëmtimit të kushinetave të rulit të gjilpërës

  Sot, Unë do të flas për shkakun e dëmtimit të kushinetës së rulit të gjilpërës. Duke folur në përgjithësi, 33.3% të kushinetave të rulit të gjilpërës dëmtohen për shkak të dëmtimit të lodhjes, 33.3% të kushinetave të rulit me gjilpërë janë për shkak të vajosjes së dobët, dhe 33.3% janë për shkak të ndotësve që hyjnë në mbajtës ose asgjësimit të pahijshëm të pajisjeve.
  Lexo më shumë
 • Cilat janë përdorimet e kushinetave rrotulluese?

  Kushineta e shtytjes dhe kushineta radiale mund të ndahen sipas mënyrës së ngarkesës Sipas elementeve të ndryshëm të rrotullimit, mund të ndahet në kushineta me brazda të thellë, kushineta rul cilindrik dhe kushineta rul gjilpërë. The deep groove ball can be subdivided into single row deep groove ball, zakon i dyfishtë i thellë deep
  Lexo më shumë
 • Cila është domethënia e diagnozës së defektit të kushinetës rrotulluese?

  Ka shumë arsye për këtë, Si prodhues i kushinetave, dëmtimi i kushinetave rrotulluese paraqet defekte në procesin e përpunimit të kushinetave, Pirun i ndarë: Çdo kushinet me top të zakonshëm i nënshtrohet një piruni të ndarë topi për ta ndarë topin gjatë procesit të prodhimit. Piruni i ndarë me top shpesh gërvisht topin prej çeliku.
  Lexo më shumë
 • Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet midis secilit?Cili është ndryshimi midis kushinetave rrotulluese dhe kushinetave rrëshqitëse?

  Sipas vetive të ndryshme të fërkimit, kushinetat mund të ndahen në kodrina (fërkimi) kushineta dhe rrëshqitje (fërkimi) kushineta. Shtë e qartë se kushinetat e rrotullimit duhet të kenë rezistencë më të ulët të fërkimit, duke filluar më shpejt, dhe efikasitet më të lartë se kushinetat rrëshqitëse. Ky është përparësia e kushinetave rrotulluese. Krahasuar me kushinetën rrëshqitëse, …
  Lexo më shumë
123Next >...8 faqe 1 të 8
HULUMTIMI TANI