ABOUT US

CHANGZHOU TOP-BEARING CO., LTD

Co me mbajtje të lartë Changzhou, Shpk u krijua në korrik 2007, kompania jonë tani mbulon një sipërfaqe prej 25000m2, me një sipërfaqe bimore 23000m2 dhe 136 punonjësit, duke përfshirë 12 teknikë. Ne fillojmë të bashkëpunojmë me Koyo nga 2014 dhe ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë, të cilat mund të zëvendësojnë kushinetat e Tajvanit.

Prodhimet tona janë eksportuar në SH.B.A., Britani e Madhe, Gjermani, Indi, Korea, Tajvani dhe vendet dhe zonat e tjera. Në 2019, vëllimi i shitjeve është 7.5 milion dollarë amerikanë, nga të cilat rreth 1.5 milion dollarë amerikanë eksportohen drejtpërdrejt në Gjermani, Britani e Madhe, SHBA, etj.

Në mënyrë që të gjeni klientë të rinj, shkojmë jashtë vendit për të marrë pjesë në ekspozita të ndryshme çdo vit, si Hannover Messe, Japoni M-tech, Automekanika Frankfurt, etj.

Product Application

We have been committed to manufacture and develop needle roller bearings in the transmission field. Produktet përdoren gjerësisht në automobila, motoçikleta, makina qepëse industriale, makineritë e kopshtit, mjete elektrike, Reduktuesit e RV të robotit industrial dhe motorët jashtë, etj.

Testing Equipment

We have sufficient product testing equipments,siç janë testuesit e ngurtësisë të Vikers dhe Rockwell, njehsor i rrumbullakët, ndarës gjatësi dhe ndarës të diametrit

Product Application

We have been committed to manufacture and develop needle roller bearings in the transmission field. Produktet përdoren gjerësisht në automobila, motoçikleta, makina qepëse industriale, makineritë e kopshtit, mjete elektrike, Reduktuesit e RV të robotit industrial dhe motorët jashtë, etj.

Our service

We are following ” Cilësia e parë, Shërbimi i parë” për t’i bërë të gjithë klientët tanë të kënaqur. We promise to provide quality and cost-effective bearings for each customer.

Product Application

Prodhimet tona janë eksportuar në SH.B.A., Britani e Madhe, Gjermani, Indi, Korea, Tajvani dhe vendet dhe zonat e tjera. Në 2019, vëllimi i shitjeve është 7.5 milion dollarë amerikanë, nga të cilat rreth 1.5 milion dollarë amerikanë eksportohen drejtpërdrejt në Gjermani, Britani e Madhe, SHBA, etj.

Në mënyrë që të gjeni klientë të rinj, shkojmë jashtë vendit për të marrë pjesë në ekspozita të ndryshme çdo vit, si Hannover Messe, Japoni M-tech, Automekanika Frankfurt, etj.

HULUMTIMI TANI