industri

  • Know the different types of Roller bearings and their use?

    Roller bearings are commonly called rolling-element bearings. Rolling-element bearings are like metal balls in that they are intended to convey a heap while limiting erosion. In any case, Roller Cage Bearing is transmitting the loads by utilizing cylindrical components instead of balls. With its shape, it maintains the detachment between…
    Lexo më shumë
  • çfarë është mbajtja e gjilpërës

    Kushinetat me gjilpërë janë kushineta me rrota me rrotulla cilindrike, të cilat janë të hollë dhe të gjatë krahasuar me diametrin e tyre. Ky lloj rul quhet rul me gjilpërë. Pavarësisht se ka një prerje të vogël tërthore, kushineta ende ka një aftësi të lartë mbajtëse, kushinetat e rulit me gjilpërë janë të pajisura me rulë të hollë dhe të gjatë (roller…
    Lexo më shumë
HULUMTIMI TANI