• shtëpi
  • Rollers me gjilpërë dhe rrotulla cilindrike

Rollers me gjilpërë dhe rrotulla cilindrike

  • Rollers me gjilpërë dhe rrotullues cilindrikë

    Përdorimi kryesor i rrotullave të gjilpërave është si element i rrotullimit në kushineta, kur ato janë veçanërisht të dobishme kur hapësira është e kufizuar dhe kërkohet një ngarkesë e lartë radiale.. Ata janë gjithashtu të dobishëm si gjetja e kunjave dhe mini boshteve. Emri i produktit: Thrust needle roller and cage assemblies Quality Grade Deviation μm Tolerance of…
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI