×
HK series-drawn cup needle roller bearings
Kushineta rrotulluese të gjilpërave të vizatuara me seri HK

Drawn cup needle roller bearings, as the name suggests, are needle roller bearings with a deep drawn, thin-walled outer ring with either open ends or a closed end. They are characterized by a very low sectional height and high load carrying capacity.

Detaje të produkteve parametrat Reagime tani

Drawn cup needle roller bearings, as the name suggests, are needle roller bearings with a deep drawn, thin-walled outer ring with either open ends or a closed end. They are characterized by a very low sectional height and high load carrying capacity.

Emri i produktit: Drawn cup needle roller bearings
Structure: HK Drawn cup needle roller bearings with open ends
BK Drawn cup needle roller bearings with a close end
HR..RS Sealed drawn cup needle roller bearing
F Full complement drawn cup needle roller bearings with open ends
FH Full complement drawn cup needle roller bearings with open ends (Heavy series)
SCE Drawn cup needle roller bearings with open ends (Inch series)
BCE Drawn cup needle roller bearings with a close end (Inch series)
B Full complement drawn cup needle roller bearings with open ends (Inch series)
BH Full complement drawn cup needle roller bearings with open ends (Heavy series) (Inch series)
HK..2RSBK..RSMFMFHFYMFYSCHBCHMMH

Tips: For more size parameters of the product please go to parameter field

Drawn cup needle bearings are ideal for housing bores that are of low rigidity like cast iron, aluminum or plastic. Mechanical efficiency is improved with needle roller bearings because the rotating radius and torque is small. Due to the small bearing volume and weight, the moment of inertia of the bearing is minimized when put in motion, therefore requiring lower torque.

The outer ring is made by sintered metal. There are two kinds of cages: metal and plastic. The needle roller is made of bearing steel and its movement is guided by the cage.

Dimension inspection:

Because the thin-walled outer ring may not be round in the process of production, the dimensional precision of drawn cup needle roller bearings cannot be inspected before installation. Only when the bearing is pressed into the seat hole of the recommended tolerance limit, the bearing can achieve the required precision.

 • Press the bearing into ring gauge (wall thickness≥20mm)
 • Use go gauge and stop gauge to inspect the internal diameter of the bearing

Table 1-Tolerance of the internal diameter

Internal diameter (FW)
mm
∆Fw
mM
From To Upper deviation Lower deviation
6 10 +31 +13
10 18 +34 +16
18 30 +41 +20
30 50 +50 +25
50 +60 +30

Table 2-Dimension of ring gauge

Bearing outer diameter
mm
Internal diameter
of ring gauge
Tolerance of internal
Diameter of ring gauge
wall thickness
of ring gauge
From To
6 10 D-0.016 According to IT8

of GB 1957

≥20mm
10 18 D-0.020
18 30 D-0.024
30 50 D-0.028
50 D-0.033

Table 3-Dimension of go gauge and stop gauge

Bearing Internal diameter (FW)
mm
Outer diameter
mm
Tolerance of go gauge
And stop gauge
mM
From To Go gauge Stop gauge
3 6 Fw+0.008 Fw+0.030 According to IT7
of GB 1957
6 10 Fw+0.011 Fw+0.033
10 18 Fw+0.014 Fw+0.036
18 30 Fw+0.018 Fw+0.043
30 50 Fw+0.023 Fw+0.052
50 Fw+0.028 Fw+0.062

Drawn cup needle roller bearings are typically used in applications where the housing bore cannot be used as a raceway for a needle roller and cage assembly, but where a very compact and economical bearing arrangement is required. They are applied in automobile starters, power tools, motoçikleta, textiles, etj.

 •    
  High quality:
  Our company now covers an area of 25000m², with a plant area of 23000m² and 136 punonjësit, duke përfshirë 12 teknikë.
  Ne fillojmë të bashkëpunojmë me Koyo nga 2014 dhe ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë, të cilat mund të zëvendësojnë kushinetat e Tajvanit. Our company have passed the IATF16949:2016 certification.
  Ne kemi më shumë se 120 pajisjet e prodhimit, duke përfshirë 21 makina bluarëse, 35 makina punuese, 20 torno metrash, 13 lathes hidraulike, 15 makina automatike për instalimin e gjilpërave, etj. Ne gjithashtu kemi pajisje të mjaftueshme për testimin e produktit,siç janë testuesit e ngurtësisë të Vikers dhe Rockwell, njehsor i rrumbullakët, ndarës gjatësi dhe ndarës të diametrit.
  Përparësia dhe shërbimi ynë:
  ① We have been engaged in needle bearings for more than 20 vjet.
  ② We cooperate with Koyo, ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë.
  ③ We are following "Cilësia e parë, Shërbimi i parë" për t’i bërë të gjithë klientët tanë të kënaqur.
  ④ We will provide more precisely and efficiently manufacture and serve according to clients' drawings.
  ⑤ Have the random inspection during the processing.
  ⑥ Make the 100% inspektimi para dërgesave.
  Prodhimet tona janë eksportuar në SH.B.A., Britani e Madhe, Gjermani, Indi, Korea, Tajvani dhe vendet dhe zonat e tjera. Në 2019, vëllimi i shitjeve është 7.5 milion dollarë amerikanë, nga të cilat rreth 1.5 milion dollarë amerikanë eksportohen drejtpërdrejt në Gjermani, Britani e Madhe, SHBA, etj.Në mënyrë që të gjeni klientë të rinj, shkojmë jashtë vendit për të marrë pjesë në ekspozita të ndryshme çdo vit, si Hannover Messe, Japoni M-tech, Automekanika Frankfurt, etj.
  Q1: Pse zgjedhim kompaninë tuaj?
  A: Ne gjithmonë insistojmë cilësi së pari. Ne kemi fabrikën tonë mbajtëse, prandaj kemi përparësi në kontrollin e cilësisë dhe çmimin.
  Q2:Cila është koha e dorëzimit?
  A: Shumica e kushinetave kemi aksione, ne mund të organizojmë shpërndarjen brenda 10 ditë. Për kushinetat që nuk prodhuam kurrë, na duhet 30-40 ditë.
  Q3: Cili është afati juaj i pagesës?
  A: Afati ynë i pagesës është 30% T / T paraprakisht dhe bilanci në B / L.
  Q4: A mund të dërgoni së pari mostra mbajtëse?
  A: Ne mund të dërgojmë mostra mbajtëse falas, por ju jeni përgjegjës për transportin.

China HK Bearing, China HK Bearing Manufacturers, HK Series Bearing, HK Bearing Factory

Get The Best Needle Roller HK Bearing Here At Good Price

Kushineta me gjilpërë me gjilpërë are quite effective in many applications such as gearbox pulley and shaft support and you can get these bearings in different specifications in different capacities, which means you must be able to find thee exact bearings for your needs.

If you are looking for Duke HK for higher load capacity and low section heights, then you should choose us because here you will get the right bearings and the quality us matchless.

You can order the bearings online and at Changzhou Top Bearing Co. Ltd., would deliver it to you and the best part is that we also give a good cost that you will not find anywhere.

Shaft Diameter Bearing Designation Mas Approx Boundary Dimensions Basic Load Rating Limiting Speed
Current Original Code FW D c Cr Dynamic Cor Static Oil
mm g mm N rpm
3 HK0306TN 3 6.5 6 1320 950 60000
BK0306TN 3 6.5 6 1320 950 60000
4 HK0408TN 37941/4 1.6 4 8 8 1540 1070 40000
BK0408TN 57941/4 1.8 4 8 8 1540 1070 40000
5 HK0509 47941/5 2 5 9 9 2200 1790 36000
BK0509 45941/5 2.1 5 9 9 2200 1790 36000
6 HK0608 37941/6 2.1 6 10 8 1830 1550 32000
HK0609 47941/6 2.2 6 10 9 2650 2400 3000
BK0609 45941/6 2.6 6 10 9 2650 2400 3000
7 HK0708 7 11 8 2800 2150 27000
HK0709 47941/7 2.3 7 11 9 2800 2150 27000
BK0709 45941/7 2.9 7 11 9 2800 2150 27000
8 HK0808 37941/8 2.7 8 12 8 2550 2400 21000
BK0808 35941/8 3 8 12 8 2550 2400 21000
HK0810 57941/8 3 8 12 10 3700 3450 21000
BK0810 88941/8 3.4 8 12 10 3700 3450 21000
HK08×14×10 27942/8 5.35 8 14 10 3800 3950 25000
HK08×14×12 37942/8 6.6 8 14 12 4100 4320 25000
9 HK0910 57941/ 9 4 9 13 10 4050 4250 25000
BK0910 55941/ 9 4.3 9 13 10 4050 4250 25000
HK0912 67941/ 9 4.6 9 13 12 5000 6000 25000
BK0912 65941/ 9 4.9 9 13 12 5000 6000 25000
10 HK1010 57941/ 10 4.1 10 14 10 3900 4800 19000
BK1010 55941/ 10 4.3 10 14 10 3900 4800 19000
HK1012 67941/ 10 4.8 10 14 12 5000 6300 19000
BK1012 65941/ 10 5 10 14 12 5000 6300 19000
HK1015 6 10 14 15 6700 7800 19000
HK10×16×10 6.5 10 16 10 6800 8800 18000
HK10×16×12 081012 7.5 10 16 12 6800 8800 18000
HK10×16×15 7942/ 10 11 10 16 15 6800 8800 19000
12 HK1212 57941/ 12 4.6 12 16 10 4150 5800 19000
BK1210 55941/ 12 5.2 12 16 10 4150 5800 19000
HK1212 67941/ 12 5.6 12 16 12 3800 5100 15000
BK1212 65941/ 12 6.2 12 16 12 3800 5100 15000
HK12×17×12 7941/ 12 7.5 12 17 12 5100 7000 15000
HK12×17×15 7942/ 12 9.5 12 17 15 5100 7000 15000
HK12×17×18 7943/ 12 11 12 17 18 5100 7000 15000
HK12×18×12 37942/ 12 9.1 12 18 12 5500 6300 17000
BK12×18×12 35942/ 12k 10.3 12 18 12 5500 6300 17000
HK12×19×12 10 12 19 12 6800 7400 15000
13 HK1312 8.9 13 19 12 6200 7100 17000
BK1312 11.2 13 19 12 6200 7100 17000
14 37941/ 14 10.5 14 20 12 6800 7500 16000
HK1416 579411 I 14 13.9 14 20 16 7300 9000 14000
15 HK15×20×12 7941 I 15 8.4 15 20 12 5800 6000 14000
HK15×20×16 7942 I 15 11.4 15 20 16 6000 6200 14000
HK15×20×20 7943 I 15 13.8 15 20 20 6100 6400 14000
HK1512 37941 I 15 11.1 15 21 12 7000 8400 14000
BK1512 35941 I 15 12.7 15 21 12 7000 8400 14000
HK1514 47941 I 15 12.7 15 21 14 8500 10400 13000
HK1515 14.2 15 21 15 9100 11400 13000
HK1516 57941 / 1 5 15 15 21 16 9800 11400 14000
BK1516 55941 I 15 16.5 15 21 16 9800 11400 14000
HK1522 SZ-439 20.4 15 21 22 10400 16500 14000
HK15×22×12 7948/15 12.5 15 22 12 14300 18400 13000
16 HK1612 37941/16 11.7 16 22 12 7100 9200 14000
BK1612 35941/16 13.8 16 22 12 7100 9200 14000
HK1614 47941/16 14.4 16 22 14 8800 9900 12000
HK1616 57941/16 15.8 16 22 16 10100 14300 14000
BK1616 55941/16 17,6 16 22 16 10100 14300 14000
HK1622 87941/16 21.7 16 22 22 11100 17400 14000
17 HK1712 37941/17 12.2 17 23 12 6900 9300 13000
BK1712 35941/17 14.5 17 23 12 6900 9300 136000
HK1714 7941/ 17 14 17 23 14 6800 10200 10000
HK1716 57941/17 15.9 17 23 16 8500 12500 10000
HK1718 7942 I 17 19 17 23 18 9500 10600 10000
HK17×25×14 37942 /17K 17.7 17 25 14 13100 14700 10000
HK17×25×18 57942/17K 23.5 17 25 18 9500 10600 11000
18 HK1812 37941/18 13.1 18 24 12 7100 9900 12000
HK1816 57941/18 17.5 18 24 16 106500 15300 12000
BK1816 55941/18 19.9 18 24 16 10600 15300 12000
HK2010 27941/20 11.8 20 26 10 5900 7200 10000
HK2012 37941/20 14.1 20 26 12 7600 10100 10000
HK2014 47941/20 15.7 20 26 14 9700 18100 9000
20   HK2016 57941/20 19.3 20 26 16 11700 29100 10000
BK2016 55941/20 22.3 20 26 16 11700 29100 10000
HK2018 67941/20 23.3 20 26 18 7900 12800 9000
HK2020 7942/20 24.1 20 26 20 13700 24000 10000
HK2030 34.7 20 26 30 21800 40000 10100
HK20×27×20 82 20 27 20 26300 47800 9900
22   HK2210 27941/ 22 12.3 22 28 10 7200 9500 10010
HK2212 37941/ 22 15 22 28 12 8100 10400 10010
BK2212 35941/ 22 18.1 22 28 12 8100 10400 10010
HK2216 57941/ 22 20.9 22 28 16 11400 18100 10010
BK2216 55941/ 22 24.3 22 28 16 11400 18100 10010
HK2220 77941/ 22 26.2 22 28 20 14500 25000 10010
HK2230 32 22 28 30 17500 30400 9000
HK22×29×30 43 22 29 30 19400 33100 9000
25   HK2512 27941/25 20 25 32 12 10000 14200 9000
BK2512 25941/25 23.2 25 32 12 10000 14200 9000
HK2541 37941/25 21.9 25 32 14 13600 18700 9000
HK2516 7941/25 27.3 25 32 16 13600 20000 9000
BK2516 5941/25 31 25 32 16 13600 50000 9000
HK2520 67941/25 34.1 25 32 20 17900 30000 9000
BK2520 65941/25 38.7 25 32 20 17900 30000 9000
28   HK2526 44.8 25 32 26 22500 42000 9000
HK2816 47941/28 30.1 28 35 16 15400 22500 8700
BK2816 45941/28 34.1 28 35 16 15400 22500 8700
HK2820 67941/28 37.6 28 35 20 18900 32000 8700
30   HK3012 27941/30 24 30 37 12 10100 16200 8100
HK3016 47941/30 32 30 37 16 15200 27000 8100
BK3016 45941/30 37.1 30 37 16 15200 27000 8100
HK3020 67941/30 40.1 30 37 20 19700 33500 8100
HK3026 52.9 30 37 26 24000 50000 8100
HK3038 76.1 30 37 38 32500 74000 8100
BK3038 82.5 30 37 38 32500 74000 8100
HK30×38×16 7941/30 32.7 30 38 16 39000 82000 8100
HK30×38×24 7942/30 49 30 38 24 39910 88800 8100
HK30×38×32 7943/30 69 30 38 32 38890 88700 8100
32 HK3232 97941/32 66.4 32 39 32 22600 54300 7100
HK32×40×32 7943/32 72.7 32 39 32 27990 59890 7100
35 HK35×43×16 7941/35 37 35 42 16 24200 47100 7100
HK35×43×25 7942/35 60.5 35 43 25 24442 48200 6200
HK35×43×32 7943/35 80 35 43 32 24870 48880 6200
40 HK4012 27941/40 31.1 40 47 12 14000 24300 6300
BK4012 25941/40 38.2 40 47 12 14000 24300 6300
HK4016 47941/40 41.4 40 47 16 20000 38500 6300
HK4020 67941/40 51.8 40 47 20 25500 52000 6300
BK4020 65941/40 62 40 47 20 25500 52000 6300
45   HK4512 27941/45 34.8 45 52 12 12900 22500 5800
H4516 47941/45 46.2 45 52 16 19300 3800 5800
HK4520 67941/45 56 45 52 20 22000 51000 5800
BK4520 65941/45 72 45 52 20 22000 51000 5800
50 HK5012 27941/50 44.2 50 58 12 23600 57200 5300
HK5020 57941/50 72 50 58 20 28000 60000 5300
BK5020 55941/50 87.3 50 58 20 28000 60000 5300
HK5025 7943/50 90.1 50 58 25 34500 80000 5300
55 HK5520 57941/55 78 55 63 20 29500 59900 4600
60 HK6012 49.2 60 68 12 12400 29000 4100
HK6020 57941/60 86 60 68 20 30500 72000 4100
BK6020 55941/60 105 60 68 20 30500 72000 4100
  Sealed Drawn Cup Needle Roller Bearings
Shaft Diameter Bearing Designation Mass Approx Boundary Dimensions Basic Load Rating Limiting Speed
Current FW D C Cr Dynamic Cor Static Oil
mm g mm N rpm
8 HK0810RS 2.9 8 12 10 2250 2100 19000
HK08122 RS 3.5 8 12 12 2250 2100 19000
9 HK09×13×12RS 4 9 13 12 3800 4300 19000
10 HK1012RS 4.2 10 14 12 4100 5000 19000
HK1014,2RS 5.2 10 14 14 4100 5000 15000
12 HK1214RS 10.7 12 18 14 6100 7000 15000
HK1216 2RS 11.5 12 18 16 6100 7000 12000
14 HK1414RS 12 14 20 14 6100 7500 13000
HK1416 2RS 14 14 20 16 6100 7500 11000
15 HK1514RS 12.6 15 21 14 6800 8800 11000
HK1516 2RS 14.3 15 21 16 6800 8800 10000
HK1518RS 16 15 21 18 9500 11400 10000
HK1520 2RS 18 15 21 20 9500 11400 10000
16 HK1614 S 15.1 16 22 14 7200 9200 10000
HK1616 2RS 15.1 16 22 16 7200 9200 10000
BK1614RS 15.3 16 22 14 7200 9200 10000
HK1620 2RS 16.8 16 22 20 9900 12300 10000
17 HK17×25×14RS 17.7 17 25 14 8000 9800 10000
HK17×25×15.5RS 20 17 25 15.5 9320 10400 13000
HK17×25×18RS 23.5 17 25 18 10500 12600 13000
HK17×25×20RS 26.2 17 25 20 11600 13200 13000
18 HK1816 2RS 17 18 24 16 7800 9900 9200
20 HK2016 2RS 18.8 20 26 16 8000 10100 9000
HK2018RS 21.4 20 26 18 12700 20100 8200
HK2020 2RS 23.5 20 26 20 12700 20100 7800
BK20×27×18RS 24.4 20 27 18 12700 20100 7800
HK20×29×18RS 28.8 20 29 18 8700 9980 7800
22 HK2216 2RS 20.3 22 28 16 9000 12400 7800
HK2220 2RS 25.5 22 28 20 10400 20100 7800
25 HK2518RS 31 25 32 18 13600 20000 6900
HK2520 2RS 33.1 25 32 20 13600 20000 6900
BK2518RS 35.3 25 32 18 13600 20000 6900
30 HK3018RS 36.6 30 37 18 16200 26000 5300
HK3020 2RS 39.1 30 37 20 16200 26000 5300
35 HK3520 2RS 41.1 35 42 20 16700 30500 4900
45 HK4520 2RS 57.4 45 52 20 20300 41000 3800
   
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI