×
K series-radial needle rollers and cage assemblies
Rrotullat e gjilpërave seri-radiale K dhe asambletë e kafazit

K Series-Radial needle roller and cage assemblies is a separated unit with high load capacity and high rigid design, widely used in the elements which has limitation in the radial size. Every needle is precisely guided and keep stable by the cage , so result to a better high speed performance.

Detaje të produkteve parametrat Reagime tani

K Series-Radial needle roller and cage assemblies is a separated unit with high load capacity and high rigid design, widely used in the elements which has limitation in the radial size. Every needle is precisely guided and keep stable by the cage , so result to a better high speed performance.

Emri i produktit: Radial needle roller and cage assemblies
Structure: K Single row radial needle roller and cage assemblies
KK Double row radial needle roller and cage assemblies
KS Split type radial needle roller and cage assemblies
KKS Split type double row radial needle roller and cage assemblies
KZK Radial needle roller and cage assemblies for connecting rod crank pin
KBK Radial needle roller and cage assemblies for connecting rod piston pin

Tips: For more size parameters of the product please go to parameter field

The cage is generally made of 20# steel, 15CrMo, 20CrMo and reinforced nylon, the needle roller is made of bearing steel. The steel cage has enough strength and wear resistance after quenching. The maximum operating temperature of nylon cage is generally 120 , dhe 180 ℃ is allowed for short-term operation.

We can also provide cages with special surface treatment, such as copper plating, silver plating, phosphating and blackening.

The radial needle roller and cage assemblies can be used as support and connecting rod bearing under high radial acceleration operation. They are applied in automobile starter, gearbox, motoçikleta, makineritë e kopshtit, sewing machines, robot RV reducers and outboard engines.

 •    
  High quality:
  Our company now covers an area of 25000m², with a plant area of 23000m² and 136 punonjësit, duke përfshirë 12 teknikë.
  Ne fillojmë të bashkëpunojmë me Koyo nga 2014 dhe ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë, të cilat mund të zëvendësojnë kushinetat e Tajvanit. Our company have passed the IATF16949:2016 certification.
  Ne kemi më shumë se 120 pajisjet e prodhimit, duke përfshirë 21 makina bluarëse, 35 makina punuese, 20 torno metrash, 13 lathes hidraulike, 15 makina automatike për instalimin e gjilpërave, etj. Ne gjithashtu kemi pajisje të mjaftueshme për testimin e produktit,siç janë testuesit e ngurtësisë të Vikers dhe Rockwell, njehsor i rrumbullakët, ndarës gjatësi dhe ndarës të diametrit.
  Përparësia dhe shërbimi ynë:
  ① We have been engaged in needle bearings for more than 20 vjet.
  ② We cooperate with Koyo, ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë.
  ③ We are following "Cilësia e parë, Shërbimi i parë" për t’i bërë të gjithë klientët tanë të kënaqur.
  ④ We will provide more precisely and efficiently manufacture and serve according to clients' drawings.
  ⑤ Have the random inspection during the processing.
  ⑥ Make the 100% inspektimi para dërgesave.
  Prodhimet tona janë eksportuar në SH.B.A., Britani e Madhe, Gjermani, Indi, Korea, Tajvani dhe vendet dhe zonat e tjera. Në 2019, vëllimi i shitjeve është 7.5 milion dollarë amerikanë, nga të cilat rreth 1.5 milion dollarë amerikanë eksportohen drejtpërdrejt në Gjermani, Britani e Madhe, SHBA, etj.Në mënyrë që të gjeni klientë të rinj, shkojmë jashtë vendit për të marrë pjesë në ekspozita të ndryshme çdo vit, si Hannover Messe, Japoni M-tech, Automekanika Frankfurt, etj.
  Q1: Pse zgjedhim kompaninë tuaj?
  A: Ne gjithmonë insistojmë cilësi së pari. Ne kemi fabrikën tonë mbajtëse, prandaj kemi përparësi në kontrollin e cilësisë dhe çmimin.
  Q2:Cila është koha e dorëzimit?
  A: Shumica e kushinetave kemi aksione, ne mund të organizojmë shpërndarjen brenda 10 ditë. Për kushinetat që nuk prodhuam kurrë, na duhet 30-40 ditë.
  Q3: Cili është afati juaj i pagesës?
  A: Afati ynë i pagesës është 30% T / T paraprakisht dhe bilanci në B / L.
  Q4: A mund të dërgoni së pari mostra mbajtëse?
  A: Ne mund të dërgojmë mostra mbajtëse falas, por ju jeni përgjegjës për transportin.

China K Series Bearing, China Needle Cage Manufacturers, Roller Cage Bearing Factory, Chinese Bearing

Effective Stability and Alignment of Machine with Needle and Roller Bearing

Our range of needle roller and cage assemblies provide excellent thrust capacity. Changzhou Top Bearing Co. Ltd. has produced high quality bearing of different size for various applications. These are widely used in machines for better stability and efficient performance. The Kushineta me kafaz rul support the axial load and has high load carrying capacity. All our bearings are designed with advanced technology and tested for the strength. The use of the Bearing helps in reducing the size as well as weight of machines. The Kafaz gjilpëre is compact and of versatile size. These are powerful units for holding machine components together and prevent misalignment.

Shaft Bearing Designation Boundary Dimensions Basic Load Rating Limiting Speed
Diameter Current Model Original Code FW Ew Bc Cr Dynamic Cor Static Oil
mm mm N rpm
5 K5×8×8 29241/5 5 8 8 2300 1880 37000
K5×8×10 39241/5 5 8 10 2800 2450 37000
6 K6×9×8 29241/6 6 9 8 2560 2240 35000
K6×9×10 39241/6 6 9 10 3300 3100 35000
K6×10×13 49241/6 6 10 13 3500 2800 33000
7 K7×10×8 29241/7 7 10 8 2750 2550 32000
K7×10×10 39241/7 7 10 10 3350 3400 32000
8 K8×11×8 29241/8 8 11 8 3000 2900 30000
K8×11×10 39241/8 8 11 10 3830 3950 30000
K8×11×11 8 11 11 3830 3950 30000
K8×12×10 29242/8 8 12 10 4900 4600 30000
9 K9×12×10 39241/9 9 12 10 4200 4700 30000
K9×12×13 49241/9 9 12 13 5500 6700 30000
10 K10×13×10 39241/10 10 13 10 4500 5250 27000
K10×13×13 39241/10 10 13 13 6000 7600 27000
K10×13×16 10 13 16 6300 7800 27000
K10×14×10 29242/10 10 14 10 7000 7900 27000
K10×14×13 39242/10 10 14 13 8000 9100 26000
K10×16×12 19244/10 10 16 12 7000 9300 27000
12 K12×15×9 12 15 9 4120 5210 25000
K12×15×10 39241/12 12 15 10 4320 5730 25000
K12×15×13 49241/12 12 15 13 6000 8100 25000
K12×16×8 19242/12 12 16 8 4200 4700 25000
K12×16×10 29242/12 12 16 10 6000 6900 25000
K12×16×13 39242/12 12 16 13 7900 9200 25000
K12×17×13 59242/12 12 17 13 9300 10000 24000
K12×18×12 19244/12 12 18 12 9800 8000 24000
K12×15×20 K12×15×20 12 15 20 8200 12000 25000
14 K14×18×17 59241/14 14 18 17 10500 13900 23000
K14×20×12 19243/14 14 20 12 9900 10500 22000
15 K15×19×17 59241/15 15 19 17 8300 9800 22000
K15×20×10 19242/15 15 20 10 9700 11000 22000
16 K16×22×12 19243/16 16 22 12 11000 12000 21000
K16×22×16 16 22 16 14300 17000 21000
17 K17X21X10 29241/17 17 21 10 7900 10100 21000
K17X21X13 39241/17 17 21 13 10000 14100 21000
K17X21X17 59241/17 17 21 17 12000 17400 21000
K17X23X14 29243/17 17 23 14 11000 15000 21000
18 K18X22X10 29241/18 18 22 10 8200 9900 20000
K18X22X13 39241/18 18 22 13 9000 12100 20000
K18X22X17 59241/18 18 22 17 11900 17600 20000
K18X24X12 19243/18 18 24 12 11200 12900 20000
K18X24X13 18 24 13 12900 14900 20000
K18X24X13.5 18 24 13.5 12900 14900 20000
K18X24X20 49243/18 18 24 20 20000 26500 20000
K18X25X14 18 25 14 16500 18800 20000
K18X25X22 18 25 22 22900 28400 20000
K18X26X14 18 26 14 18000 20000 18000
K18X28X16 19244/18 18 28 16 19000 18400 19000
19 K19X23X13 19 23 13 9300 13000 20000
K19X23X17 19 23 17 12000 18600 20000
20 K20X24X10 29241/20 20 24 10 8700 12100 19000
K20X24X12 20 24 12 9600 13800 19000
K20X24X13 39241/20 20 24 13 9600 13800 19000
K20X24X17 59241/20 20 24 17 12400 20000 19000
K20X26X12 19243/20 20 26 12 13100 15700 19000
K20X26X16 K9249/20 20 26 16 18000 25000 18500
K20X26X17 39243/20 20 26 17 18700 25500 19000
K20X26X20 49243/20 20 26 20 20600 28500 19000
K20X28X20 19245/20 20 28 20 23400 28000 18000
K20X28X25 29245/20 20 28 25 30000 28500 18000
K20X30X30 39245/20 20 30 30 35000 41000 18000
21 K21X25X13 21 25 13 9600 14500 19000
K21X25X17 21 25 17 12800 21000 19000
22 K22X26X10 29241/22 22 26 10 8700 12900 18000
K22X26X13 39241/22 22 26 13 10000 15400 18000
K22X26X17 59241/22 22 26 17 13100 22100 18000
K22X27X13 29242/22 22 27 13 14000 23000 18000
K22X28X17 39243/22 22 28 17 19000 26500 18000
K22X28X23 59243/22 22 28 23 20000 27000 19000
K22X29X16 19244/22 22 29 16 19500 25000 17000
K22X30X15TN 22 30 15 19600 22900 17000
K22X30X20 19245/22 22 30 20 21000 23500 18900
K22X32X24 22 32 24 33500 39500 16000
23 K23X35X16TN 23 35 16 24000 23400 15000
24 K24X28X10 24 28 10 9400 14300 17000
K24X28X13 24 28 13 10500 17000 17000
K24X28X17 9243/24 24 28 17 14000 24500 17000
K24X29X13 24 29 13 13100 19100 16000
K24X30X17 24 30 17 19000 27000 16000
K24X30X31 24 30 31 27000 43000 16000
25 K25X29X10 29241/25 25 29 10 9700 14900 16000
K25X29X13 39241/25 25 29 13 10800 17900 16000
K25X29X17 59241/25 25 29 17 14500 25500 16000
K25X30X13 29242/25 25 30 13 14100 21300 16000
K25X30X20 59242/25 25 30 20 21100 28000 16000
K25X30X25 25 30 25 21700 40400 15000
K25X30X26 52.436 25 30 26 20100 26500 15000
K25X31X17 39243/25 25 31 17 19000 28000 16000
K25X31X21 39243/25 25 31 21 24100 37500 16000
K25X32X16 19244/25 25 32 16 20500 27500 15000
K25X33X20 19245/25 25 33 20 28000 37500 15000
K25X33X24 29245/25 25 33 24 33900 46500 15000
K25X34X18 25 34 18 48000 67000 15000
K25X35X30 39245/25 25 35 30 46500 61500 14000
K25X30X26 ZW 25 30 26 21000 35000 14000
K26X30X17 26 30 17 14700 27000 16000
K27X32X17 27 32 17 16000 34000 17000
K28X33X13 29241/26 28 33 13 14800 23600 14000
K28X33X17 49241/28 28 33 17 19100 33000 14000
K28X34X17 39242/28 28 34 17 21300 35000 14000
K28X35X20 29243/28 28 35 20 24000 34000 14000
K30X35X17 49241/30 30 35 17 19100 33500 13000
K30X35X27 19241/30 30 35 27 30000 58500 13000
K30X38X25 29244/30 30 38 25 16000 39000 13000
K30X40X30 49243/30 30 40 30 48500 68500 13000
K32X37X13 29241/32 32 37 13 15000 25000 12000
K32X38X20 49242/32 32 38 20 26000 44500 12000
K32X39X16 19243/32 32 39 16 23500 35000 12000
K32X40X20 19244/32 32 40 20 37000 40500 12000
K35X40X17 49241/35 35 40 17 20300 38000 11000
K35X40X27 79241/35 35 40 27 27800 62100 11000
K35X42X16 19243/35 35 42 16 23900 37000 11000
K35X42X30 49243/35 35 42 30 38500 67500 11000
K35X45X30 29245/35 35 45 30 52500 78500 10000
K35X42X20ZW 29243/35 35 42 20 29500 48500 11000
K38X43X27 79241/38 38 43 27 31000 67500 10000
K38X46X20 19244/38 38 46 20 35000 56500 10000
K40X45X17 49241/40 40 45 17 20900 41000 10000
K40X45X27 19241/40 40 45 27 32500 72500 10000
K40X48X20 19244/40 40 48 20 35500 58500 9000
K42X47X13 29241/42 42 47 13 17300 33000 9000
K42X47X27 79241/42 42 47 27 33000 74500 9000
K42X50X50 19244/42 42 50 20 34500 56500 9000
K45X50X17 49241/45 45 50 17 22000 45000 8000
K45X50X27 19241/45 45 50 27 34000 79500 8000
K45X53X20 19244/45 45 53 20 38500 66500 8000
K48X54X19 39242/48 48 54 19 30000 60500 7500
K50X55X17ZW 49241/50 50 55 17 21400 46500 7500
K50X55X30 9243/50 50 55 30 38500 96500 7500
K50X58X20 19244/50 50 58 20 35000 61500 7000
K50X58X25 29244/50 50 58 25 43500 80500 7000
K55X61X20 49241/55 55 61 20 41000 11000 6500
K55X63X25 29243/55 55 63 25 49500 99500 6500
K60X65X30 69241/60 60 65 30 42000 115500 6000
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI