×
Needle Rollers and Cylindrical Rollers
Rollers me gjilpërë dhe rrotullues cilindrikë

Përdorimi kryesor i rrotullave të gjilpërave është si element i rrotullimit në kushineta, kur ato janë veçanërisht të dobishme kur hapësira është e kufizuar dhe kërkohet një ngarkesë e lartë radiale.. Ata janë gjithashtu të dobishëm si gjetja e kunjave dhe mini boshteve.

Detaje të produkteve parametrat Reagime tani

Përdorimi kryesor i rrotullave të gjilpërave është si element i rrotullimit në kushineta, kur ato janë veçanërisht të dobishme kur hapësira është e kufizuar dhe kërkohet një ngarkesë e lartë radiale.. Ata janë gjithashtu të dobishëm si gjetja e kunjave dhe mini boshteve

Emri i produktit: Vendosni asambletë me rul gjilpërash dhe kafaze
Shkalla e cilësisë devijim

mM

Toleranca e secilit lloj

mM

Grupi i devijimit të llojit

mM

Toleranca e rrumbullakësisë Toleranca e gjatësisë
G2 0-10 2 0/-2, -1/-3, -2/-4 0.8 H13
-3/-5, -4/-6, -5/-7
-6/-8, -7/-9, -8/-10
G3 0-10 3 0/-3, -1.5/-4.5, -3/-6 1.2
-4.5/-7.5, -6/-9, -7/-10
G5 0-10 5 0/-5, -3/-8, -5/-10 2
 •    
  High quality:
  Our company now covers an area of 25000m², with a plant area of 23000m² and 136 punonjësit, duke përfshirë 12 teknikë.
  Ne fillojmë të bashkëpunojmë me Koyo nga 2014 dhe ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë, të cilat mund të zëvendësojnë kushinetat e Tajvanit. Our company have passed the IATF16949:2016 certification.
  Ne kemi më shumë se 120 pajisjet e prodhimit, duke përfshirë 21 makina bluarëse, 35 makina punuese, 20 torno metrash, 13 lathes hidraulike, 15 makina automatike për instalimin e gjilpërave, etj. Ne gjithashtu kemi pajisje të mjaftueshme për testimin e produktit,siç janë testuesit e ngurtësisë të Vikers dhe Rockwell, njehsor i rrumbullakët, ndarës gjatësi dhe ndarës të diametrit.
  Përparësia dhe shërbimi ynë:
  ① We have been engaged in needle bearings for more than 20 vjet.
  ② We cooperate with Koyo, ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë.
  ③ We are following "Cilësia e parë, Shërbimi i parë" për t’i bërë të gjithë klientët tanë të kënaqur.
  ④ We will provide more precisely and efficiently manufacture and serve according to clients' drawings.
  ⑤ Have the random inspection during the processing.
  ⑥ Make the 100% inspektimi para dërgesave.
  Prodhimet tona janë eksportuar në SH.B.A., Britani e Madhe, Gjermani, Indi, Korea, Tajvani dhe vendet dhe zonat e tjera. Në 2019, vëllimi i shitjeve është 7.5 milion dollarë amerikanë, nga të cilat rreth 1.5 milion dollarë amerikanë eksportohen drejtpërdrejt në Gjermani, Britani e Madhe, SHBA, etj.Në mënyrë që të gjeni klientë të rinj, shkojmë jashtë vendit për të marrë pjesë në ekspozita të ndryshme çdo vit, si Hannover Messe, Japoni M-tech, Automekanika Frankfurt, etj.
  Q1: Pse zgjedhim kompaninë tuaj?
  A: Ne gjithmonë insistojmë cilësi së pari. Ne kemi fabrikën tonë mbajtëse, prandaj kemi përparësi në kontrollin e cilësisë dhe çmimin.
  Q2:Cila është koha e dorëzimit?
  A: Shumica e kushinetave kemi aksione, ne mund të organizojmë shpërndarjen brenda 10 ditë. Për kushinetat që nuk prodhuam kurrë, na duhet 30-40 ditë.
  Q3: Cili është afati juaj i pagesës?
  A: Afati ynë i pagesës është 30% T / T paraprakisht dhe bilanci në B / L.
  Q4: A mund të dërgoni së pari mostra mbajtëse?
  A: Ne mund të dërgojmë mostra mbajtëse falas, por ju jeni përgjegjës për transportin.

China Needle Roller, Cylindrical Roller Bearings, Cylindrical Rollers Wholesale, Needle Rollers Manufacturers And Exporters

Benefits Of Using Quality Grade Needle and Cylindrical Roller

Roller bearings are designed to operate at high speeds. They also are best to take heavy loads. You can search for best Changzhou Top Bearing Co. Ltd. Online They deal in quality bearing and rollers.

Ideal for raceways

For all types of matt finish raceways – inner or outer, Gjilpërë rul is best. They are designed to work under high-speed environments. Top-quality rollers will operate at 58Rc or more rating.

Radial rigidity

Some types of load-bearing may need to race load in one particular direction. You can select Rrotulla cilindrike. They make up an ideal choice for use in all types of precision tools.

These types find their wide use in various fields including gearbox, electric motors and turbines.

spekulim (mm) masë Kg / 1000pcs dimension spekulim (mm) masë Kg / 1000pcs dimension
DW FW DW FW
Φ1.5 * 5.8 0.08 1.5 5.8 Φ3 * 25.8 1.43 3 25.8
Φ1.5 * 6.8 0.094 1.5 6.8 Φ3 * 27.8 1.54 3 27.8
Φ1.5 * 7.8 0.108 1.5 7.8 Φ3 * 29.8 1.61 3 29.8
Φ1.5 * 9.8 0.136 1.5 9.8 Φ3.5 * 11.8 0.91 3.5 11.8
Φ1.5 * 11.8 0.164 1.5 11.8 Φ3.5 * 13.8 1.05 3.5 13.8
Φ1.5 * 13.8 0.191 1.5 13.8 Φ3.5 * 15.8 1.19 3.5 15.8
Φ2 * 6.8 0.14 2 6.8 Φ3.5 * 17.8 1.35 3.5 17.8
Φ2 * 7.8 0.19 2 7.8 Φ3.5 * 19.8 1.51 3.5 19.8
Φ2 * 9.8 0.24 2 9.8 Φ3.5 * 21.8 1.67 3.5 21.8
Φ2 * 11.8 0.29 2 11.8 Φ3.5 * 23.8 1.85 3.5 23.8
Φ2 * 13. 8 0.34 2 13. 8 Φ3.5 * 25.8 1.96 3.5 25.8
Φ2 * 15.8 0.39 2 15.8 Φ3.5 * 27.8 2.1 3.5 27.8
Φ2 * 17.8 0.44 2 17.8 Φ3.5 * 29.8 2.25 3.5 29.8
Φ2 * 19.8 0.49 2 19.8 Φ3.5 * 34.8 2.65 3.5 34.8
Φ2 * 21.8 0.54 2 21.8 Φ4 * 15.8 1.55 4 15.8
Φ2.5 * 7.8 0.3 2.5 7.8 Φ4 * 17.8 1.75 4 17.8
Φ2.5 * 9.8 0.38 2.5 9.8 Φ4 * 19.8 1.95 4 19.8
Φ2.5 * 11.8 0.45 2.5 11.8 Φ4 * 21.8 2.14 4 21.8
Φ2.5 * 13. 8 0.53 2.5 13. 8 Φ4 * 23.8 2.33 4 23.8
Φ2.5 * 15.8 0.61 2.5 15.8 Φ4 * 25.8 2.53 4 25.8
Φ2.5 * 17.8 0.69 2.5 17.8 Φ4 * 27.8 2.62 4 27.8
Φ2.5 * 19.8 0.76 2.5 19.8 Φ4 * 29.8 2.95 4 29.8
Φ2.5 * 21.8 0.84 2.5 21.8 Φ4 * 34.8 3.4 4 34.8
Φ2.5 * 23. 8 0.92 2.5 23.8 Φ4 * 39.8 3.9 4 39.8
Φ3 * 9.8 0.54 3 9.8 Φ5 * 19.8 3.03 5 19.8
Φ3 * 11.8 0.65 3 11.8 Φ5 * 21.8 3.36 5 21.8
Φ3 * 13.8 0.76 3 13.8 Φ5 * 23.8 3.58 5 23.8
Φ3 * 15.8 0.87 3 15.8 Φ5 * 25.8 3.98 5 25.8
Φ3 * 17.8 0.99 3 17.8 Φ5 * 27.8 4.18 5 27.8
Φ3 * 17.8 0.99 3 17.8 Φ5 * 29.8 4.6 5 29.8
Φ3 * 19.8 1.1 3 19.8 Φ5 * 34.8 5.4 5 34.8
Φ3 * 21.8 1.21 3 21.8 Φ5 * 39.8 6.15 5 39.8
Φ3 * 23.8 1.32 3 23.8 Φ5 * 49.8 7.5 5 49.8
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Rekomandimi i produktit

HULUMTIMI TANI