×
NK series-heavy duty needle roller bearings
Kushinetat e rrotullave të gjilpërave me seri të rënda NK

Heavy duty needle roller bearings are bearings with a low sectional height and large load ratings. The outer ring has high rigidity and can easily be used even for light alloy housings.

Detaje të produkteve parametrat Reagime tani

Heavy duty needle roller bearings are bearings with a low sectional height and large load ratings. The outer ring has high rigidity and can easily be used even for light alloy housings.

Emri i produktit: Heavy duty needle roller bearing
Structure: NK NKS Heavy duty needle roller bearing without inner ring
NA49 RNA49 Heavy duty needle roller bearing, 49 series
NA69 RNA69 Heavy duty needle roller bearing, 69 series
NKI NKIS Heavy duty needle roller bearing with inner ring
NAO RNAO Heavy duty needle roller bearing of outer ring without flange
NAV RANV Heavy duty full complement needle roller bearing

Heavy duty needle roller bearings have a machined and ground channel-shaped outer ring with a complement of needle rollers retained and guided by a cage. The thick outer ring provides maximum load capacity and shock resistance with a relatively small radial cross section. With the high-strength cage retaining and guiding the rollers, this design provides high speed and lubrication retention capability. The assembled G2 grade needle roller has a diameter variation of less than 2μm in groups. In addition to fully loaded needle bearing, all adopt high rigidity cage, which can correctly guide the needle parallel to the axis.

These bearings can be used under various conditions such as heavy loads and high-speed or low-speed rotations. In addition, there are bearings with and without an inner ring. They are applied in automobile steering gear, air conditioner compressor, textile machines, engineering machine, power tools, etj.

 •    
  High quality:
  Our company now covers an area of 25000m², with a plant area of 23000m² and 136 punonjësit, duke përfshirë 12 teknikë.
  Ne fillojmë të bashkëpunojmë me Koyo nga 2014 dhe ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë, të cilat mund të zëvendësojnë kushinetat e Tajvanit. Our company have passed the IATF16949:2016 certification.
  Ne kemi më shumë se 120 pajisjet e prodhimit, duke përfshirë 21 makina bluarëse, 35 makina punuese, 20 torno metrash, 13 lathes hidraulike, 15 makina automatike për instalimin e gjilpërave, etj. Ne gjithashtu kemi pajisje të mjaftueshme për testimin e produktit,siç janë testuesit e ngurtësisë të Vikers dhe Rockwell, njehsor i rrumbullakët, ndarës gjatësi dhe ndarës të diametrit.
  Përparësia dhe shërbimi ynë:
  ① We have been engaged in needle bearings for more than 20 vjet.
  ② We cooperate with Koyo, ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë.
  ③ We are following "Cilësia e parë, Shërbimi i parë" për t’i bërë të gjithë klientët tanë të kënaqur.
  ④ We will provide more precisely and efficiently manufacture and serve according to clients' drawings.
  ⑤ Have the random inspection during the processing.
  ⑥ Make the 100% inspektimi para dërgesave.
  Prodhimet tona janë eksportuar në SH.B.A., Britani e Madhe, Gjermani, Indi, Korea, Tajvani dhe vendet dhe zonat e tjera. Në 2019, vëllimi i shitjeve është 7.5 milion dollarë amerikanë, nga të cilat rreth 1.5 milion dollarë amerikanë eksportohen drejtpërdrejt në Gjermani, Britani e Madhe, SHBA, etj.Në mënyrë që të gjeni klientë të rinj, shkojmë jashtë vendit për të marrë pjesë në ekspozita të ndryshme çdo vit, si Hannover Messe, Japoni M-tech, Automekanika Frankfurt, etj.
  Q1: Pse zgjedhim kompaninë tuaj?
  A: Ne gjithmonë insistojmë cilësi së pari. Ne kemi fabrikën tonë mbajtëse, prandaj kemi përparësi në kontrollin e cilësisë dhe çmimin.
  Q2:Cila është koha e dorëzimit?
  A: Shumica e kushinetave kemi aksione, ne mund të organizojmë shpërndarjen brenda 10 ditë. Për kushinetat që nuk prodhuam kurrë, na duhet 30-40 ditë.
  Q3: Cili është afati juaj i pagesës?
  A: Afati ynë i pagesës është 30% T / T paraprakisht dhe bilanci në B / L.
  Q4: A mund të dërgoni së pari mostra mbajtëse?
  A: Ne mund të dërgojmë mostra mbajtëse falas, por ju jeni përgjegjës për transportin.
Shaft Diameter Bearing Designation masë Approx Boundary Dimenisions Basic Load Rating Limiting Speed
Current Original Code FW D C Cr Dynamic Cor Static Oil
mm g mm N rpm
5 NK5/ 10TN 2.9 5 10 10 2100 1400 36780
8 NK8/ 12TN 8.3 8 15 12 3050 3650 29112
10 NK10/ 12TN 4624097K 10 10 17 12 4750 5350 23500
5624097 16.6 10 17 15 4786 7100 23500
12 NK12/ 12 644078 11.8 12 19 12 6050 6400 21640
5624098 15.4 12 19 15 6400 7100 21640
NK12/ 16 16.8 12 19 16 8200 9800 21640
14 NK14/ 16 4624900K 20.8 14 22 16 8260 9600 18322
NKS14 27 14 25 16 10400 10800 17652
RNA4900 4624900 24.4 14 22 13 8060 9000 18322
RNA6900 6634900 29.1 14 22 22 8281 11612 18322
15 NK15/ 12 644800K 18.5 15 23 12 8600 10070 21004
7948/ 15 16.1 15 22 12 8200 9800 8412
644302 18.2 15 25 12 10600 13500 17144
16 NK16/ 16 20.8 16 24 16 9030 11900 15522
NK16/20 624701 23.9 16 24 20 10400 16800 15522
RNA4901 4624901 16.6 16 24 13 6400 8900 15522
RNA6901 6634901 28.7 16 24 22 14000 18600 15522
NKS16 30 16 28 16 14900 15000 20000
17 NK17/ 16 644903K 21.5 17 25 16 9000 13500 14163
18 NK18/20 30.5 18 26 20 10500 13800 13628
20 NK20/ 16 644802 25.7 20 28 16 11500 13400 12716
NK202616 20.8 20 26 16 9600 10800 9125
NKS20 46.8 20 32 20 20000 22000 18000
6624101 24.3 20 28 25 11000 12900 12716
RNA4902 4624902 20.5 20 28 13 10800 12800 12716
RNA6902 6634902 35.4 20 28 23 13000 25000 12716
22 NK22/ 16 NK223016 29.2 22 30 16 13500 18000 11527
NK223516 34.6 22 35 16 18600 20800 12711
NKS22 60.2 22 35 20 21500 25000 17000
RNA4903 4644903 20.7 22 30 13 12000 16800 16300
RNA6903 6634903 39.8 22 30 23 14000 19900 16300
624703 53 22 35 25 24500 28000 14187
6634903 27.4 22 28 16 10500 15050 15172
25 NK25/ 16 624904 30 25 33 16 12900 20400 15000
NK25/20 644804 38.4 25 33 20 16800 28500 15000
RNA4904 4644904 50.8 25 37 17 11912 16594 14060
RNA6904 6634904 97.7 25 37 30 26000 43000 14060
NKS25 65 25 38 20 25800 31000 16300
624704 100.1 25 35 25 14900 22400 14060
644804K 63 25 33 30 18800 30500 14060
26 NK26/ 16 30 26 34 16 15000 23000 16300
NK25/20 40 26 34 20 17000 30000 16300
28 F3833 99.8 28 38 33 33000 57000 12000
28 NKS28 80 28 42 20 25900 33500 14600
30 NK30/20 644805 57.9 30 40 20 20600 32000 12066
NK30/20 95 30 40 30 31500 50000 14500
RNA4905 4624905 57 30 42 17 13452 20475 12066
RNA6905 6634905 106.5 30 42 30 26300 31750 12066
624905K 68 30 42 20 15400 24500 12066
32 NK32/20 624705 75.4 32 42 20 17500 33500 12066
RNA49/28 46449/32K 80 32 45 17 17400 30050 12000
NKS32 100 32 47 22 31000 40000 12100
RNA69/28 125 32 45 30 39500 61300 13100
644906 42 32 38 11 10750 30500 12000
644706 193 32 50 35 40500 63000 12000
35 NK35/20 644806 70 35 45 20 13851 26900 12000
RNA4906 4524906 62.8 35 47 17 17000 30500 12000
RNA6906 6634906 116 35 47 30 35000 67000 12000
644907 161 35 51 32 43500 71000 11680
37 624706 154 37 52 22 28500 45500 9027
40 NK40/20 78.9 40 50 20 19600 43000 8881
NK40/30 120 40 50 30 22200 513500 8881
RNA69/32 66349/32 147 40 52 36 25500 68500 8881
42 NK42/20 83 42 52 20 23900 45000 10000
NK42/30 125 42 52 30 27000 49000 10000
RNA4907 4624907 99.3 42 55 20 19800 41500 8710
RNA6907 6634907 160 42 55 36 26000 60500 8710
644708 148 42 65 22 31500 51000 8710
43 NK43/20 126 43 53 30 39000 75000 10000
45 NK45/20 644808 81.5 45 55 20 19800 46500 7650
624708 75.3 45 55 22 20500 49600 7650
46449/38 80 45 58 20 21600 50500 7650
48 RNA4908 4644908 132 48 62 22 21036 63873 8120
RNA6908 6634908 238 48 62 40 64000 112000 8120
50 NK50/25 167 50 62 25 28000 67000 8140
NK50/35 236 50 62 35 32000 70100 8140
624708K 328 50 65 34 40000 62000 8140
52 RNA4909 4624909 163 52 68 22 37000 69500 7625
RNA6909 6634909 308 52 68 40 61500 123500 7625
55 NK55/25 167 55 68 25 30600 60800 7625
624709 210 55 68 25 36000 60800 7625
58 RNA4910 4644910 131 58 72 22 41000 72000 7500
RNA6910 6634910 296 58 72 40 68000 135000 7500
60 NK60/25 154 60 72 25 39000 86000 7000
63 RNA4911 4644911 241 63 80 25 50600 96580 6340
RNA6911 6634911 430 63 80 45 82560 127000 6340
68 RNA4912 4644912 457 68 85 25 52800 91050 6100
RNA6912 6634912 436 68 85 45 88500 186000 6100
  72 RNA4913 4644913 300 72 90 25 57500 110500 6100
RNA6912 6634913 571 72 90 45 87600 194500 6100
  80 RNA6913 4644914 400 82 100 30 79000 154000 5130
RNA4914 6634914 815 82 100 54 121000 263000 5130
  85 RNA4915 4644915 472 85 105 30 82000 158000 5130
RNA6915 6634915 923 85 105 54 128000 272000 5130
  90 RNA4916 4644916 496 90 110 29 81000 170500 4927
RNA6916 6634916 978 90 110 35 130500 280600 4927
96 SG-421 496 96 115 63 73000 137000 4600
  100 RNA4917 4644917 908 100 120 35 98000 207000 4600
RNA6917 6634917 1112 100 120 63 161000 337000 4600
  105 RNA4918 4644918 713 102 125 35 98500 239000 4000
RNA6918 6634918 1250 105 125 63 174000 380000 4000
110 RNA4919 4644919 685 110 130 35 112000 245000 3870
RNA6919 6634919 1325 110 130 63 196000 400000 3870
115 RNA4920 4624920 1006 115 140 40 120000 264000 3710
125 RNA4922 6634922 1200 125 150 40 124000 270000 3350
135 RNA4924 4644924 1760 135 165 45 174000 386000 2920
  Heavy Duty Full Complement Needle Roller Bearings
Shaft Diameter Bearing Designation masë Approx Boundary Dimensions Basic Load Rating Limiting Speed
Current Original Code FW D C Cr Dynamic Cor Static Oil
mm g mm N rpm
Without inner ring
21.87 RNAV 4002 4084102 45 21.87 32 17 10800 29800 4500
24.3 RNAV 4003 4084103 62 24.3 35 18 17900 37900 4300
28.7 RNAV 4004 4084104 114 28.7 42 22 28150 60900 3900
33.5 RNAV 4005 4084105 129 33.5 47 22 22800 70800 3700
40.1 RNAV 4006 4084106 193 40.1 55 25 49900 96500 3500
45.9 RNAV 4007 4084107 259 45.9 62 27 47600 122800 3100
51.6 RNAV 4008 4084108 304 51.6 68 28 49900 137900 2700
57,4 RNAV 4009 4084109 390 57.4 75 30 52500 153500 2600
62.1 RNAV 4010 4084110 426 62.1 80 30 55700 166000 2500
69.8 RNAV 4011 4084111 645 69.8 90 35 68500 225800 2300
74.6 RNAV 4012 4084112 677 74.6 95 35 75400 239000 2100
80.3 RNAV 4013 4084113 692 80.3 100 35 79500 256900 1900
88 RNAV 4014 4084114 950 88 110 40 98800 354900 1700
92.7 RNAV 4015 4084115 1000 92.7 115 45 101800 372900 1600
100.3 RNAV 4016 4084116 1400 100.3 125 45 102900 373500 1 500
104.8 RNAV 4017 4084117 1540 104.8 130 45 103800 374800 1400
With inner ring
15 NAV 4002 4074102 76 15 32 17 10800 29800 4500
17 NAV 4003 4074103 94 17 35 18 1700 37900 4300
20 NAV 4004 4074104 170 20 42 22 28150 60900 3900
25 NAV 4005 4074105 195 25 47 22 33800 70800 3700
30 NAV 4006 4074106 299 30 55 25 49900 96500 3500
35 NAV 4007 4074107 402 35 62 27 47600 122800 3100
40 NAV 4008 4074108 482 40 68 28 49900 137900 2700
45 NAV 4009 4074109 617 45 75 30 52500 153500 2600
50 NAV 4010 4074110 669 50 80 30 55700 166000 2500
55 NAV 4011 4074111 1030 55 90 35 68500 225800 2300
60 NAV 4012 4074112 1087 60 95 35 75400 239000 2100
65 NAV 4013 4074113 1156 65 100 35 79500 256900 1900
70 NAV 4014 4074114 1666 70 110 40 98800 354900 1700
75 NAV 4015 4074115 1762 75 115 45 101800 372900 1600
80 NAV 4016 4074116 2450 80 125 45 102900 373500 1500
85 NAV 4017 4074117 2500 85 130 45 103800 374800 1400
17 74703 126 17 35 24.5 8700 10800 4200
15 74802 100 15 36 24.5 8900 11200 4400
   
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI