Kushineta me gjilpërë

  • çfarë është mbajtja e gjilpërës

    Kushinetat me gjilpërë janë kushineta me rrota me rrotulla cilindrike, të cilat janë të hollë dhe të gjatë krahasuar me diametrin e tyre. Ky lloj rul quhet rul me gjilpërë. Pavarësisht se ka një prerje të vogël tërthore, kushineta ende ka një aftësi të lartë mbajtëse, kushinetat e rulit me gjilpërë janë të pajisura me rulë të hollë dhe të gjatë (roller…
    Lexo më shumë
1 faqe 1 të 1
HULUMTIMI TANI